0762-71 27 57
Blogg

Vårda din frack.

Skyddsöverdrag

Special utformad galge och skyddsöverdrag till dig.

När du väljer din frack hos oss på Fracka hjälper vi dig med att vårda och förvara den på bästa sätt. Av erfarenhet vet vi att en frackjacka mår bäst i en special utformad galge. Frackas galgar har formen och hållningen för att tyget ska enkelt behålla sin form vilket i sin tur ger dig komfort och förhindrar oestetiska “missbildningar” .

Special utformad galge till frack.
Special utformad galge till frack.

Dessutom, när du har väl varit på fest, vi rekommenderar att behandla eventuella fläckar som kan ha uppstått. Du kan spraya en gnutta Vanish/Ta bort över fläcken och mjukt gnugga med en fuktig trasa. Du kan sedan vädra/ tvätta vita paketet för att ta bort eventuella svett och damm. Häng sedan allt i vår snygga skyddsöverdrag med Frackas logga på. Överdraget bjuder vi kunderna på som present i samband med köpet.

Skyddsöverdrag
Tyggarderob/skyddsöverdrag eller resegarderob

Vår bästa rekommendation går på att vädra din frack efter varje användning. Kemtvätt rekommenderas enbart när en riktigt uppfräschning blir aktuell. Skjortan, västen och flugan däremot kan behöva tvättas efter nästan varje användning. Våra västar och skjortor tvättar vi separat på 40˚, flugan läggs i blött i ljummet vatten och tvättas för hand. Dessa kan även lämnas in för kemtvätt om man önskar så.

Join the conversation

SHOPPINGKASSE 0

RECENTLY VIEWED 0