0762-71 27 57
Blogg
Posted in

Det känns som om tiden rinner ut.

Present
Posted in

Gott nytt frackig år

tuxedo
frack
kostym
frack

Ny år är inget mer än en bekräftelse på tiden som har gått och ett löfte på en ny start.

De flesta glider genom årskiftet, festernas virvel fulla med traditionerna tronar dagarna. God mat, fina kläder, sällskap, ledigheter. För andra är det bara en annan dag. Kanske har man inte så stor förväntan av vad det innebär att ett nytt år kommer över oss? De ensamma är kanske de som lider mest och mot dessa ska vi rikta ett extra tanke. Kanske bjuda hem en oväntad gäst och överraska sig själv.

Sen finns de som  summerar året som har gått och tänker att man skulle ha gjort mer och presterat bättre. Det finns som haft motgångar och hopas på en utväxling. För mig har dagarna varit rilka med intryck och händelser. Tiden som gått var lika smärtsam som glädjefull. Jag kämpar fortfarande för en total frigörning ur konsekvenserna familjen ännu idag går genom efter min skillsmässa. Samtidigt lever jag drömlivet för att i första hand barnen är friska, jag har en livspartner som inte kan bytas mot världes rikedomar och främst är jag tacksam för att jag är den jag är, Envis, stark, driven och kreativ.

Min Summering?

Under året har jag rest till leverantörer och fått hem ”min” Frack med tillbehör. Den finns atta köpa i alla storlekar på fracka.se. Jag har haft ett, på min skala, ”historisk” event för att märka min återkomst som företagare. Två webshop har jag lyckat få igång på joumana.se och fracka.se. Trettio år som skräddare har jag firat liksom för mina 20 år i Sverige, ett firande blev också till. Jag har lagat utländsk mat, rest för nöjen och mirakulöst vågat åka farliga karuseller , odlat mat och skördat honung . Nya vänner har trätt in i mitt liv och släpt iväg några gamla. Jag har kommit över min skräk för bokföring och gett mig in på skrivande i en tidning.

frack

Vad är årsskiftet för dig?

Vänta inte för årsskiftet för att sätta nya mål. målet behöver inte vara hög. att genomföra en påbörjad resa kan vara målet du behöver. Lev livet med njutning, bjud på dig själv och räkna dina glada stunder iställer för dagarna. det är mitt tips för dig. träffa dina kära oftare än vad du skulle kunna och släpp din vilja fri för satt utföra allt du drömmer om. Vi ses i 2024

Join the conversation

SHOPPINGKASSE 0

RECENTLY VIEWED 0