0762-71 27 57
Blogg
Posted in

Save the day

Posted in

Vad händer om du och på din bröllopsdag, upptäcker att du inte hittar skjortorna till dina marskalker?

Panik på Rånäs slott

Såklart vänder du dig till dina assitenter och vädjar om hjälp. Denna gång råkade fina Elin från @festfint befinna sig på plats. Elin och jag har samarbetat vid flera tillfällen genom åren. Vi har träffats på mässor och hon har vid tillfälle stylat mitt skyltfönster när butiken låg på på Stora Torget. Elin Ringer mig.

Jag satte i möte med min kund Jim när samtalet kom in. Ärendet var brådskande. Jag behövde agera snabbt. Rånäs slott ligger långt borta och det är ingen ide att vänta på nästa buss. Jag åkte hem, hämtade bilen, åkte tillbaka till jobbet och strök 2 helt nya skjortor för brudparets ära. Ett bröllop på Rånäs slott förväntas vara perfekt. man får inte en annan chans om man råkar klanta till. Jag åkte genom den idyliska landskapet utanför de svenska städer. Vädret var klar och varm. Vilken vacker utflykt tänkte jag så här tidigt höst.

När jag hade parkerade bilen jag såg mig omkting över den vackra dammen och det gröna gräset runt slottet. Det var mitt första nånsin. Jag måste erkänna att slottet var inte så imponerande från utsidan men att se från insidan gav ett annat intryck. Många coordinator och medarbetare jobbade frenetisk med att färdigställa förberedelse ingör det stora eventet. Fler ”gäster” antar jag tilltlad personalen på engelska. Elin kom fram för att visa personen som ansvarade för att hitta en substitut till de försvunna skjortor. Hon såg på mig lite förvånad och sa :- Men…vi har hittat skjortorna.

Jag som trodde att jag skulle rädda dagen och att mitt snabba ryck skulle räkna mot min karma.

Join the conversation

SHOPPINGKASSE 0

RECENTLY VIEWED 0